Najzanimljiviji sajt Balkana


najduze trepavice
Kineskinja Ju Sjiansija ima najduže trepavice na svetu! Inače ako ne znate, prosečna osoba ima trepavice dužine između 0.8 i 1,2 cm,....

dok trepavice kineskinje Ju, su neverovatne dužine celih 12,4 cm!

You Jianxia je sa ovom dužinom trepavica ušla u Ginisovu knjigu rekorda za 2018 godinu, kao žena sa "najdužim trepavicama na svetu".

Za titulu najdužih trepavica se pravilo čak 500 potencijalnih rekordera iz celog sveta, ipak Sjiansija i njene trepavice su bile bez premca. Njene trepavice su toliko dugačke da se spuštaju čak do usana.!

I dok su neki mediji izveštavali da je od detinjstva imala duge trepavice, Sjiansija to demantuje. Naime, do 2013. godine imala je normalne trepavice.

Tada se nalazila na čelu jednog multimilionskog investicionog fonda, ali je zbog stresa odlučila da se povuče s te funkcije. Tada je počela da redovno ide u prirodu i sadi cveće.

Ona je danas uverena da postoji neka veza sa promenom životnog stila i rasta trepavica, ali još uvek ne zna kakva je to veza. Iako mnogi kažu da im tolike trepavice nisu lepe ni da su estetski dodatak, Sjiansija je ipak jako ponosna na njih!"Mislim da su duge trepavice predivna stvar, simbolizuju zdravlje i dugovečnost", kaže ona te dodaje: "One su deo o kojem sam oduvek vodila računa, i tako ću i nastaviti, jer ne želim da ih oštetim", kaže Sjiansija.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1