Najzanimljiviji sajt Balkana

kosom vuce dzip
Kineskinja Ksu Huijun (43) je visoka samo 1.57centimetara i teška 50 kilograma ali ova mala žena je uspela s izvođenjem svoje akrobacije da povuče dva automobila u gradu Dalian,u provinciji Liaoning.I to na veoma neobičan način....

Xu Huijun je uspela da povuče sa svojom kosom dva džipa ukupne težine 3 tone!Ona je rekla da je uvek bila jača nego što izgleda i dodala je:"Na primer ja sama kod kuće i mogu da nosim dve kofe vode od po 100kg"

  Ksu je objasnila da je postala izvođač tj. počela da vuče aute svojom kosom, nakon što se preselila u gradu Dalian pre tri godine, kada je počela da radi kao računovođa za jednu akrobatsku grupu.

  „Svaki dan sam gledala članove akrobatske grupe šta i kako rade trikove i razne vežbe,tako sam i ja htela nešto neobično da pokušam",rekla je ona.I tako se Ksu okušala u vučenju automobila svojom kosom.Iu Shunie,vođa akrobata ju je ohrabrivao u vežbanju vuče vozila sa svojom kosom da bi na kraju uspela da povuče svoj "prvi" automobil od 1,5 tone!

  „Zabrinuta sam da bih mogla izgubiti kosu” šaleći se je izjavila i dodala "Ali,ovo što radim je sjajan osećaj da uspevam da pokenem nešto tako veliko i teško a ja sam tako mala."

Ksu planira da sebi postavi novi izazov a to je da iove godine da povuče čak tri automobila ukupne težine 4.5 tone

Dodaj komentar


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala