Najzanimljiviji sajt Balkanakosom vuce dzip
Kineskinja Ksu Huijun (43) je visoka samo 1.57centimetara i teška 50 kilograma ali ova mala žena je uspela s izvođenjem svoje akrobacije da povuče dva automobila u gradu Dalian,u provinciji Liaoning.I to na veoma neobičan način....

Xu Huijun je uspela da povuče sa svojom kosom dva džipa ukupne težine 3 tone!Ona je rekla da je uvek bila jača nego što izgleda i dodala je:"Na primer ja sama kod kuće i mogu da nosim dve kofe vode od po 100kg"

  Ksu je objasnila da je postala izvođač tj. počela da vuče aute svojom kosom, nakon što se preselila u gradu Dalian pre tri godine, kada je počela da radi kao računovođa za jednu akrobatsku grupu.

  „Svaki dan sam gledala članove akrobatske grupe šta i kako rade trikove i razne vežbe,tako sam i ja htela nešto neobično da pokušam",rekla je ona.I tako se Ksu okušala u vučenju automobila svojom kosom.Iu Shunie,vođa akrobata ju je ohrabrivao u vežbanju vuče vozila sa svojom kosom da bi na kraju uspela da povuče svoj "prvi" automobil od 1,5 tone!

  „Zabrinuta sam da bih mogla izgubiti kosu” šaleći se je izjavila i dodala "Ali,ovo što radim je sjajan osećaj da uspevam da pokenem nešto tako veliko i teško a ja sam tako mala."

Ksu planira da sebi postavi novi izazov a to je da iove godine da povuče čak tri automobila ukupne težine 4.5 tone

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala