Najzanimljiviji sajt Balkana
Ilustracija:Kineski policajac

Kinez Lei iz okruga Huangpu,provincija Hubeije, u svojoj kući napravio lažnu policijsku stanicu te tako varao ljude naplaćujući im svoje "usluge" izdavanja "dokumenata"....

Svoj policijski  posao vodio je pune dve godine javlja Independent.
 
 Ipak na kraju prava policaj mu je zakucala na vrata posel deve godine "službovanja! u policiji Lei je uhapšen nakon što je pokušao da uceni svoju bivšu devojku.
 
On se se svima predstavljao se je kao inspektor Lei, te je tako se potrudio  da osposobi i prostoriju za ispitivanje koju je ukrasio zastavom svoje zemlje i bistom Mao Ce Tunga.
 
Lei je imao sve po propisu, akko su pronašli policijaci na licu mesta, uniforme, lisice, uređaj za praćenje, nadzornu kameru, a na automobil je čak montirao i sirenu, prenosi. Posao mu je cvetao sve dok mu se nije raspao ljubavni život.

Policjaci su na licu mesta zatekli pravu policijsku opremu
 
Ovaj majstor prevare ubedio je devojku s kojom je u vezu ušao pre tri godine da je kapetan u vojsci i tada nosio vojnu uniformu. Godinu dana kasnije, Li joj je rekao da je postao policajac i ona mu je poverovala, iako su je njegovi poznanici upozoravali da je “nepouzdan”. 
 
U aprilu je posumnjala da su glasine tačne i želela je da ga napusti, a on joj je tada zatražio isplatu “novčane kazne za raskid” u iznosu od 80.000 juana. Kada je odbila da plati, pokazao joj je snimak seksa koji je tajno snimio i pretio da će ga objaviti. 
 
Žena je tada kontaktirala policiju i lažni policajac Li je konačno  uhapšenDodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1