Najzanimljiviji sajt Balkanaljubav
Kinez pod imenom  Li će osim novčane kazne svojoj mladoj ljubavnici morati napisati i izvinjenje, odlučeno je na sudu u gradu Šangaju. Ovaj mladi par se upoznao preko interneta pre pet godina,ali tek su u septembru....

prošle godine započeli vezu, kada joj je Li on rekao da je neoženjen.

Sud je optužio Lija kako je ženi uzeo nevinost na prevaru i odbacio njegove tvrdnje da nisu bili intimni.Njih dvoje su imali seksualni odnos prošle godine kada su putovali u Singapur, ali je Li prekinuo svaki kontakt sa devojkom koji je upoznao online kada su se vratili u Kinu.

Isfrustrirana devojka Chen zbog toga što joj se Li ne javlja, je provalija u Lijev stan u Šangaju u februaru ove godine gde je zapravo otkrila da je on u braku već nekoliko godina sa drugom ženom!

Nakon toga ga je tužila navodeći da ju je seksualno iskoristio na osnovu prevare. Ona je tražila puno veći novčani iznos, ali će Li ipak platiti nešto manje od četiri hiljade evra.

Sud u Šangaju je kazao da je "djevičanstvo građansko pravo koje mora biti zaštićeno", dodajući da je ovaj seksualni odnos negativno utjecao na psihičko zdravlje djevojke, kao i na njen ugled.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala