Najzanimljiviji sajt BalkanaIz William Hill kladionice u Velikoj Birtaniji dolazi nam zanimljiva vest posebno za one koji se vole da klade.U novembru 2011. godine jedan kladiončar dobio na kladionici ni manje ni više nego 680.000 evra!

41-godišnji malteški konobar je za svoj  tiket koji mu je doneo pravo malo bogatstvo uplatio samo jedan jedini evro!.Neimenovani konobar je odigrao akumuliranu opkladu.Kladio se na 19 utakmica i pogodio ishode svih 19 utakmica odnosno parova!!

Da je promašio samo jednu utakmicu tj par od 19 koliko ih je on tipovao ne bi dobio ni evra.Ipak neimenovani malteški konobar je imao pravu kladioničarsko kockarsku sreću.!Jedan od utakmica tada koja se igrala na listiću je bila je pobjeda Liverpula u gostima kod Čelzija u 12. kolu Premiership lige.Glen Johnson dao je gol u 87. minuti za pobedu fudbalskog tima Liverpoola rezultat : 2-1.

Da nije samo ovaj konobar dobio pobedničku kombinacju i dobio desetine hiljada evra od klađenja da kažemo i to da je kladionica William Hill u 2011. godini ostvarila dobitak 330 miliona evra.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1