Najzanimljiviji sajt Balkana

kocek leda
Američka kompanija "Glace Luxury Ice" koja se nalazi u Kaliforniji, proizvodi ne se sasvim obične kockice leda,oni su specijalizovani za pravljenje kockica leda za premijum pića i verovatno premijum klijentu...


Jer ove kockice leda to jeste  50 ovakvih kockica kupcima se nude po ceni ni manje ni više nego od 325 dolara.!Iako je cena ovog proizvoda visoka, kompanija tvrdi da njihov led traje duže i da je zdraviji od običnog leda koji pravimo u svom zamrzivaču.Kockice imaju osobinu minimalnog razvodnjavanja i maksimalnog hlađenja. Nemaju nikakav ukus i omogućavaju potpuno uživanje u piću.

Kako kompanija naglašava, klasični ledomat sadrži oko 150 vrsta nečistoća i ima potencijal da proizvede nezdravi led koji ujedno dobija i određeni ukus.Očišćeni od minerala, aditiva i drugih zagađivača, ovi komadi leda su pedantno izrađeni.

Preporučuje se da odstoje u čaši par trenutaka pre nego što se na njih sipa piće.

Kockice su pojedinačno isklesane od bloka prečišćenog leda, što opravdava njihovu cenu. Blok od 130.000 kubnih centimetara potreban je da se proizvede 500 kockica luksuznog leda. Njihov opstanak u piću dostiže i do 40 minuta.
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1