Najzanimljiviji sajt Balkana


Mogli bi smo s pravom reći malo čudo prirode, se desilo u Kini! Jedna kokoška u kineskoj provinciji Guidžou snela je jaje koje imalo težinu 200 grama.Ali kada su jaje razbili pred TV ekipom,u njemu su ....

pored dva žumanca i povelikog belanca pronašli još jedno jaje u ljusci!
Jang Sun (87) iz sela Bijie u Kini kaže da je njena "super koka" velika jaja počela da nosi pre tri nedelje i da ih je do sada snela ukupno pet.Jang kaže da je prvo bila iznenađena i da tako nešto nije videla ni na televizij.Ovo neobično jaje je skoro tri puta teže,ali i veće u odnosu na obično kokošije jaje.

Prethodna četiri jajeta su isto tako bila mlo čudna,u sebi su imala po dva žumanceta.Dok je zadnje peto kokošije jaje skrivalo i jaje u ljusci.Vlasnica Jang Sun kokoške kaže,da je mislila da će njena kokoš uginuti,dok je pokušavala da snese prvo veliko jaje.

"Super kokoška" je kupljena 2012 godine a vlasnici istuču da je malo drugačija u odnosu na druge.Pretpostavka je da za ovako veliko jaje je kriva ishrana.Ova super koka iz Kine za razliku od drugih kokošaka,ne jede kukuruz,već pirinač.
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1