Najzanimljiviji sajt Balkana


Lopov Metju Draper (27) pokušao je da ukrade auto, ali njemu se dogodila  krajnje neobična stvar.Komšije su shvatile da je u pitanju lopov koji pokušava da ukrade automobil.....

,pa su ga zaključale u vozilo i nisu mu dozvolile da izađe ok ne dođe policija.

Metju, po svemu sudeći ne baš bistar lopov, odlučio je da ukrade auto koji pripada Tanji Majls. Ušao je u automobil koji je bio na parkingu, a onda još i ljubazno zamolio komšiju da pomeri svoj auto jer ne može da se isparkira.

Kada je komšija shvatio da je reč o čoveku kojeg ne pozna, a majka vlasnice automobila rekla je da je u pitanju lopov, komšija je što je brže mogao je zatvorio vrata i čvrsto ih držao kako Draper ne bi mogao da pobegne.

Njemu su se pridružile i ostale komšije,dok očajni Draper, zatvoren u automobilu je počeo da im preti i šrafcigerom a usput je pokušavao da razbije prozor da bi pobegao iz neobične situacije, ali sve mu je bilo uzalud.

Policija je veoma brzo došla na lice meste te je uhapsila Metjua, prilikom pretresa kod njega je nađena i kamera tanje Majls.Metju je osuđen na 32 meseca zatvora

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala