Najzanimljiviji sajt Balkana
Možda za ovu pljačku bi mogli reći da je prilično dugo rađena i izvršena, i isto tako zanimljiva.Uporna grupa lopova iz Engleske je htela da dođe do velike svote novca na pomalo čudan način u delu grada Mančestera, koji se zove Fallowfield

Uporni lopovi su kopali skoro šest meseci tunel koji se prostirao od železničkog nasipa,pa ispod parkinga,sve do prodavnice u kojoj je bio smešten bankomat.Tunel, koji si kopali bio  je oko 30 metara dužine i visine skoro 1.2 metra.

Ovaj lopovski tunel je bio je opremljen osvetlenjem i imao je krovnu konstrukciju da bi izdržao teret zemlje u slučaju obrušavanja.Lopovi su da bi došli do bankomata morali da izbiju beton debljine 38 centimetara u samoj prodavnici

Detektiv Ijan Šor,koji je zadužen za ovaj neobični lopovski slučaj  izjavio je : "U svim mojim godinama koliko radim kao detektiv,nikada do sada nisam video ništa slično ovome ".

Policija smatra da je krađa dogodila negde između u jutro oko 5.30  2. januara ili 3. januara.Isto tako policija je odbila da kaže do kolike količine novca su došli lopovi.Ali iz policije tvrde da su odneli "ograničena sredstva".Inače u bankomat može da se uskladišti do 20.000 funti,ali po nekim pričama koje su procurele u javnost tvrdi se da su lopovi ukrali samo 6.000 funti.!

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala