Najzanimljiviji sajt Balkana


Možda za ovu pljačku bi mogli reći da je prilično dugo rađena i izvršena, i isto tako zanimljiva.Uporna grupa lopova iz Engleske je htela da dođe do velike svote novca na pomalo čudan način u delu grada Mančestera, koji se zove Fallowfield

Uporni lopovi su kopali skoro šest meseci tunel koji se prostirao od železničkog nasipa,pa ispod parkinga,sve do prodavnice u kojoj je bio smešten bankomat.Tunel, koji si kopali bio  je oko 30 metara dužine i visine skoro 1.2 metra.

Ovaj lopovski tunel je bio je opremljen osvetlenjem i imao je krovnu konstrukciju da bi izdržao teret zemlje u slučaju obrušavanja.Lopovi su da bi došli do bankomata morali da izbiju beton debljine 38 centimetara u samoj prodavnici


Detektiv Ijan Šor,koji je zadužen za ovaj neobični lopovski slučaj  izjavio je : "U svim mojim godinama koliko radim kao detektiv,nikada do sada nisam video ništa slično ovome ".

Policija smatra da je krađa dogodila negde između u jutro oko 5.30  2. januara ili 3. januara.Isto tako policija je odbila da kaže do kolike količine novca su došli lopovi.Ali iz policije tvrde da su odneli "ograničena sredstva".Inače u bankomat može da se uskladišti do 20.000 funti,ali po nekim pričama koje su procurele u javnost tvrdi se da su lopovi ukrali samo 6.000 funti.!

Dodaj komentar


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala