Najzanimljiviji sajt Balkana
ilustracija:prtljažnik automobila i ključevi

Očigledno da ovaj kradljivac automobila iz grada Mizula u Montani ,mogao bi postati kandidati za titulu najglupljeg kradljivca automobila u SAD-u....
 
Naime, kradljivac automobila Ryan Payne, 31 iz grada Mizula u Sjedinjenim Državama morao je na svoju veliku žalost da pozve policiju u pomoć nakon što je postao zarobljen u prtljažniku tuđeg automobila kojeg je pokušavao ukrasti.
 
Ryan Payne,(31) je u jednom trenutku je shvatio da je ostao zarobljen u gepeku automobila, nakon što je proveo više minuta pokušavajući bezuspešno da izađe iz prtljažnika automobila  kojeg je hteo ukrasti.

Baksuzni i nespretni kradljivac Rajan je na kraju ipak morao hitno pozvati policiju grada Mizula da ga oslobodi iz prtljažnika.!
 
Naravno nakon što je policija stigla na lice mesta  odmah je našla i  dobila ključeve od vlasnika automobila koji je radio u obžnjoj firmi. A policajci su obavili svoju dužost  te su "oslobodili" nesrećenog i nespretnog kradljivca Rajana iz prtljažnika i odmah uhapsili!
 
Nespretni kradljivac automobila odmah po oslobađanju iz gepeka auta,i prlikom hapšenja policiji priznao svoje kriminalno delo.

I sada se suočava sa višestrukim optužbama, poput štete koju je napravio  na vozilu dok je pokušavao ukrasti automobil a verovatno se može nadati i podužoj zatvorskoj kazni

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala