Najzanimljiviji sajt Balkana

devojka
Skot Ostin koji je radio u lancu sendvičara Subway",ukrao je od ove firme više hiljada funti a sve da bi udovoljio zahtevima pohlepne njegove devojke...


Ostin je prvi put "pozajmio" od firme gde je radio kada mu je ponestalo para da plati za struju, a mama mu nije bila kod kuće.Međutim, to je saznala njegova devojka, koja je odmah počela da zahteva da uzme još para.

 Pretila je da će, ukoliko on to odbije, zvati policiju i ostaviti ga, a njoj su pare trebale za plastične operacije, a najpre za ugradnju silikona..

Ostin je ukrao do 4.000 funti za godinu dana, pre nego što je šef primetio da nešto nije u redu i uhvatio ga kako krade preko sigurnosnih kamera.

Kada su mu rekli da su ga uhvatili, Skot se predao policiji i nije video svoju bivšu devojku još od kada mu je pretila da ne pominje njeno ime nikome.

"Zvuči kao prava opasnica. On nije video ni dinar od svega toga, jer je sve predato njoj", rekao je njegov advokat Li Mot.Izgleda da je Ostinova bivša devojka toliko bila predana tome da poveća grudi, da nije prezala od ucena i maltretiranja ovog čoveka.

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala