Najzanimljiviji sajt Balkana


Krava pala na automobil tako reči s neba


Posle pada marihunane "sa neba", na red je došla i krava Pre neki dan na jugu Francuske dogodio se krajnje bizaran incident.Za ne poverovati je ali je krava je "pala s neba" direktno na haubu jednog automobila u pokretu....

Kako piše lokalni lista "France Bleu Roussillon" iz Perpinjana, krava se nalazila na samoj ivici litice i najverovatnije je izgubilo ravnotežu i dirketno pala na automobil koji je u tom trenu prolazio u podnožju te je tako "krava pala s neba"

Udar je bio žestok, ali je vozač automobila uspeo da ostane nepovređen. Krava, s neba, nije bila te sreće: uginla je na licu mesta.

"Usledio je izuzetno žestok udar, čak je jedan njen rog probio šoferšajbnu. Nije bilo šansi da je izbegnem", izjavio je u intervjuu nemenovani vozač koji je vozio sina u školu kad se desio ovaj čudni incident.

"Krava je pala na mene kada sam izlazio iz krivine. Samo sam video njenu glavu, a zatim je usledio šok. Treba imati na umu da je ta životinja teška oko 500 kilograma", izjavio je vozač lokalnom listu svoj neobični saobraćajni udes koju će zasigurno dugo pamtiti i prepričavati svima.
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1