Najzanimljiviji sajt Balkana


Colosseo Oro kuhinja

Ovaj naslov sigurno će zainteresovati ženski deo populacije više nego muški.Kuhinja koja je predstavljena na Desing Show u Londonu nosi naziv kuhinja Colosseo Oro je najskuplja kuhinja na svetu.A ima i zašto..jer je od zlata.


Samo deset limitiranih kuhinja će se napraviti, zlatnih kuhinja,sa veoma luksuznim sadržajem.Kuhinja je obložena listovima od 24 karatnog zlata,krokodilskom reljefnom kožom,Svarovski kristalnim svetlima,venecijanskim staklom kao i lakiranom radnom pločom, koja je premazivanačak 12 puta.

Ovu kuhinju su projektovali iz Italijanske firme Marazzi dizajn a duga je skoro 4 metra.Štednjak i frižider su smešteni u središtu ove kuhinje koja i ima kružni radni deo sa bar stolicama za doručkovanje.
Zlatna kuhinja ima sve što je potrebno savremenoj domaćici (dami) zamrzivač,hladnjak,ostavu za vino,pećnica,mikrotalasnu pećnica i štednjak na struju.A  cena ove zlatne limitirane serije će biti oko 350.000 evra približno kao jedna prava kuća srednje veličine u Engleskoj!!

Koliko je skupa ova kuhinja govori da na primer dizajn Zaha Hadid arhitekte njegove slavine koštaju skoro oko 7.000 evra!

Kreator Paul Marazzi,je za projektovanje ove kuhinje bio je nagradjen na Best of the Best International Design Europe prošle godine.

I on je izjavio povodm ove kuhinje od zlata Colosseo Oro izjavio"Osećam da kuhinja treba imati dušu i prisutnost,pretvarajući to mesto u kući u emocionalno iskustvo,proslavu porodičnog života života i gostoljubivost života."

Svaka od ove limitirane serije zlatne kuhinje Colosseo Oro  će biti prilagodjena za individualne zahteve potecijalnih kupaca koji će se čak moći   odlučiti i za boju LED rasvete u kuhinji.Pa sad moje dame izvolite....

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1