Najzanimljiviji sajt Balkana


pronašla urne u automobilu

Amerikanka Andrea Dejvidson iz  države Vašington bila je šokirana onim što je pronašla u svom tek kupljenom automobilu na aukciji napuštenih automobila.!...
 
Andrea  je kupila automobil na aukciji po ceni od  700 dolara. Te je svoj kupljeni auto odvezla kući i proverila u kakvom je stanju. pregledanjem automobila kako kaže, ostala je šokirana kada je videla u svom autu urne!
 
Ona je njenom automobilu  pronašla četiri urne skrivene ispod albuma sa starim fotografijama, dokumentima, dnevnika i drugih ličnih stvari koje su pripadale Saši Edins.
 
"Ostala sam šokirana. Bilo je to nešto što ne očekujete da ćete pronaći u automobilu" ispričala je Andrea za televizisjku kuću "ABC".
 
Ono što je još iznenadilo, a bizarnost još veća  jeste to da je jedna od urni sadržala i pepeo premnulog kućnog ljubimca koji se zvao Ča-Ča.

Na dve urne bila su napisana imena  Dawn L. Kerr i Michael Anson Kerr. istragom je ustanovljeno da je da je Saša Edins bila usvojena kći Done i Majkla
 
ABC News je kontaktirao Majklovu porodicu. Andrei Dejvidson su dali kontakt  Roberta Kerra sašinog brata. Njih dvoje su rekli  da će sarađivati  zajedno kako bi Robert mogao preuzeti urne i neke porodične predmete.
 
Kasnije je saznala  da je vlasnica automobila bila beskućnica koja je živela u automobilu kojeg je ona kupila na aukciji.a nakon smrti  beskućnice automobil je zaplenila policija i prodala ga na aukciji 
 
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1