Najzanimljiviji sajt Balkana
Zvuči gotovo neverovatno ali i ovakve stvari se dešavaju.Deb Tompson Amerikakna iz Minesote otišla je u "Goodwill" prodavnicu da bi sebi kupila za 3,99 dolara pantalone,kada ih je Deb donela kući,u desnom džepu.....

kupljenih pantalona našla je verovali ili ne  dijamantski prsten....

Pedesettrogodišna žena otišla je u prodavnicu da bi kupila farmerke koje joj je kćerka preporučila, a kada se vratila kući, uverila se da nešto "blistavo" zaista ima u njima - dijamanstski prsten u desnom džepu.

 - Uzela sam prsten i sela na pod sa kćerkom i njenim verenikom, otvorila sam ruku u kojoj sam držala prsten i pokazala im. Svi smo u isti glas rekli: "Vau". Pomislila sam tada, sigurno je nečiji verenik ili muž izgubio ovaj prsten i sada sigurno misli da nikad neće nabaviti drugi - izjavila je Deb za "ABC" news.

Deb i zaposleni u prodavnici "Goodwill" sada pokušavaju da pronađu vlasnika. Napravili su na Fejsbuku stranicu "Izgubljene i nađene stvari", i za sada su primili sedam mejlova ljudi koji tvrde da su vlasnici.

"Želela bih da se sve ovo završi na sledeći način: da neko dođe i kaže da je izgubio prsten, a zatim i da pokaže papir kojim bi to potvrdio. Za sada se to nije desilo, ali pokazaće vreme" dodala je gospođa Tompson.Vrednost prstena je oko 6.500 dolara, a njegova trenutna vlasnica bi najviše želela da sazna kako je prsten uopšte završio u pantalonama.
izvor.blic.rs

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala