Najzanimljiviji sajt Balkanaljubičasti meda
Lija Rodžers i Rajan Flenegan mladi bračni par iz  gradića Kornvola iz Velike Britanije, na buvljoj pijaci su kupili plišanog medu za samo 10 funti. Tu ne bi ništa bilo čudno da nedugo zatim nisu saznali su da mali ljubičasti meda vredi mnogo više nego što su za njega platili.!...

Ovaj plišani meda je jedan od 100 medvedića iz limitirane serije napravljene u čast princeze Dajane posle njene smrti 1997. godine. 

Zato kolekcionari ovakvih predmeta smatraju da tako redak medvedić vredi 62.500 funti, za razliku od klasičnih koji mogu da dostignu maksimalnu cenu od 25 funti.

Lija (22) je nekada bila veliki ljubitelj ovih medvedića i znala je da limitirane serije mogu da budu jako vredne, ali ne baš toliko. 

Par je potom pregledao sve što piše na njemu i potvrdio da je meda napravlje 2007. godine u Indoneziji, da je ručni rad, kao i da na etiketi piše da je posvećen princezi Dajani.

Na sajtu "eBay" jedan takav medved se prodavao za 62.500 funti, a ovaj par je svoj primerak stavio na aukciju i ponudio početnu cenu od 25.000 funti. Mladi par se nada da će dobiti dovoljno novca da plate depozit za novu kuću.

"Nismo mogli da verujemo. Kupili smo ga za 10 funti, a vredi mnogo više. Mladima je jako teško da kupe svoje nekretnine, tako da će ovo za nas biti pravi blagoslov!" rekla je Lija.

Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1