Najzanimljiviji sajt Balkana

nakit dijamanti u stolici

Andžela Milner Braun i njern muž Angus iz Bigara u Škotskoj su na aukciji kupili staru stolicu za 5 funti.I ništa tu ne bi bilo čudno da u njoj nisu pronašli pravo malo bogatstvo!..."Kupili smo je davno na aukciji za pet funti. Izgledala je kao da je pas spavao na njoj i bila je u strašno lošem stanju", rekla je Andžela.


Bračni apr iz Škotske tada niije imao novca da je presvuče, pa su je ostavili na tavanu.

Nakon nekoliko godina, Angus je odneo stolicu na presvlačenje, a ubrzo zatim je počeo da Andželi daje skupocene poklone.

“Pre neku godinu suprug me je iznenadio sa dijamantskim prstenom za godišnjicu braka. Sledećeg Dana zaljubljenih poklonio mi je dijamantske minđuše, a za Uskrs dijamantski broš”, rekla je Andžela.
stolica u koko je pronađen ankit


Kako se ispostavilo, Angus je u jastuku od stolice pronašao nakit vredan oko 5.000 funti i rešio da tu tajnu sakrije, kako bi svoju suprugu mogao da iznenadi poklonima.

“Moj muž je skidao slojeve štofa sa stolice kako bi je odneo na presvlačenje. Ispod poslednjeg sloja je našao nakit. On je romantičan, pa je odlučio da prećuti i da me iznenadi nakitom”, ispričala je Andžela.Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1