Najzanimljiviji sajt Balkanaosveta muža statua sa sredjim prstom
Verovatno Alan Markovitz još uvek ima neke nerešene bračne račune sa svojom bivšom ženom.Tako je Alan kupio kupio kuću odamh pored kuće (sada već) bivše žene i u dvorištu podigao statu koja pokazuje srednji prst!...


Alan je na ovu neobičnu statuu potrošio više od 5.000 evra koja je visoka gotovo 3.5 metra.Dok je sama statua odnosno ruka sa sredjim prstom okrenuta prema kući Alanove bivše žene Lee Tuohy

Tako da njegova bivša supruga svako jutro kada pogleda kroz prozor može videti srednji prst koji joj je upućen od strane Alana.Tako se Alan potrudio da ovu  Lea vidi i noću pa ju je osvetlio tako da se srednji prst i noću jasno vidi s njenog prozora i iz dvorišta.

Markovitz je, kako prenose mediji, "lokalna legenda" koja posjeduje tri striptiz kluba u Detroitu, a u kući ispred koje je statua  stanuje zajedno sa 17-godišnjom kćerkom Tiffany.

Ovaj neobičan i zanimljiv slučaj je dospeo u medije kada je Tuohy na Twitteru počela pisati o tome i objavila fotografiju.Napisala je kako joj je bivši muž psihopata čim je kupio kuću pored njene i sagradio ovakavu statuu.

Markovitz kako su rekli iz lokalne policije uvek upada u nove probleme i da je u svom poslu uvek na ivici zakona,a i sam je čest "objekat" posmatranja lokalne policije.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala