Najzanimljiviji sajt Balkana
Decenijama se smatralo da je zauvek izgubljen,ručni časovnik marke "Breitling" (Brajtling) koji je nosio Džejms Bond u čuvenom filmu "Operacija Grom" 1965. godine.Ali ovaj sat je igrom slučaja pronađen i to na rasprodaji (buvljaku) od strane jednog srećnog Britanca.....

Jedan za sada neimenovani Britanac, kupio je na rasprodaji (buvljaku) sat za svega 30 evra,ne znajući o kakvom se satu radi!Kasnije je ustanovio da je ovo sat Džejmsa Bonda.28. juna, britanac bi mogao ovaj sat da proda na aukciji u “Kristiju” za 70.000 evra što bi ustvari bila samo početna cena.!

Ovaj sat je napravljen od strane komnpanije Breitling za potrebe filma 1962 godine,i adaptiran je za potrebe filma, a smatra se da je donet od strane nekoga ko je radio u Pinevood Studios, gde je i napravljen veći deo filma.Napravljen je samo jedan sat i to ovaj koji će se naći na aukciji.

Radi se o časovniku koji je Šon Koneri nosio u filmu “Operacija Grom”, i koji je iskoristio da bi pronašao dve nuklearne bombe ukradene od NATO-a.Decenijama se nije znalo gde se nalazi.Pronađen je, dakle, slučajno, od strane nekoga ko nema veze sa filmom.

Izgleda nekada na buvljaku se mogu naći i "skupe" ili interesantne stvari kao što je slučaj bio sa ovim satom marke "Breitling" ,Džemsa Bonda

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala