Najzanimljiviji sajt Balkana

Ilustracija:UPS dostava pošiljki
Kanađanin Luis Pol Herbert (61) ostao je bez ijednog dolara kada je jedna od najvećih kompanija za dostavu pošiljki UPS, izgubila negovo nasledstvo .....

Ispostava kurirske službe UPS , u blizini grada Kornvala, u Ontariju izgubila je nasledstvno Luisa vredno 846.000 dolara.

Naime, Luisova sestra Loret Tejlor je poslala ček iz banke sa nasledstvom svom bratu, ali ta pošiljka nikada nije stigla do njega, zbog čega ovaj čovek ne može da dobije svoje nasledstvo.

"Ovo je potpuno iznenađenje. Nikada u svom životu nisam mislila da ovako nešto može da se desi" ispričala je Loret za CBC.

Još bizarnija stvar u celoj ovoj priči je ta što je UPS ponudio odštetu od 32 dolara zato što pošiljka nije stigla.
"Čekao sam u UPS-ovoj ispostavi u blizini Cornwalla, Ontario kada su mi rekli da nikakva pošiljka nije stigla za mene. Vratio sam se iste večeri da proverim da li je nešto stiglo, ali se ništa nije promenilo. Počeo sam da se pitam šta će biti sa mojim nasledstvom" izjavio je Luis Pol Herbert.


Banka je inače predložila Tejlor da ovoliku sumu novca pošalje kao pošiljku i rekli su da će u slučaju da se ček izgubi, ipak isplatiti novac.

Međutim, nakon što je ček izgubljen, počele su komplikacije.

Banka je odbila da isplati novac i tražili su da Tejlor stavi hipoteku na svoju kuću i vrati novac ukoliko neko unovči izgubljeni ček.

"Kad banka već zahteva sve ove stvari, UPS bi trebalo da potpiše novi ugovor umesto mene" istakla je Tejlor.
Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala