Najzanimljiviji sajt Balkana


Nil Mekardl iz Velike Britanije biće osuđen na godinu dana zatvora.A sve zbog toha što je uradio jednu pomalo čudnu i neobičnu stvar ona je lažno prijavio podmetanje bombe na svoje venčanje ovo je uradio zato što je  zaboravio zakaže svoje venčanje...


Mekardl u aprilu mesecu na dan kada je trebalo da se venča, iz telefonske govornice pozvao upravu zgrade u Liverpulu gde se svečanost pripremala, i rekao da će podmetnuta bomba eksplodirati za 45 minuta.

Dok je njegova verenica Ejmi Vilijams je u venčanici čekala na ulici dok je zgrada gde je trebaloda se održi venčanje evakuisana.Zaboravni mladoženja Nil, priveden istog dana, priznao je da je tvrdio da je podmetnuta bomba da venčanja ne bi bilo jer je zaboravio da popuni formulare za zakazivanje.

 Na suđenju je "Nekoliko puta je ponovio da se stidi zbog toga i da mu je mnogo žao" izjavio je tužilac Derek Džons. Ipak sudija u Liverpulu ga je osudio na 12 meseci zatvora, navodeći da se od Mekardlove lažne pretnje preplašilo osoblje u zgradi jer je nekoliko dana ranije izveden bombaški napad na Bostonskom maratonu.

Sudija mu je u kaznu uračunao i to što je teško razočarao verenicu.
"Niste joj rekli: "Treba da razgovaramo".Pokušali ste da se izvučete lažnom pretnjom, tako da se venčanje ne održi" rekao je sudija.

Advokat Čarls Lender rekao je da su Mekardl i Vilijams i dalje zajedno,kako je naveo u odbranu, i to mnogo govori o ovom budućem bračnom paru

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala