Najzanimljiviji sajt Balkana

Majkl randal
Majkl Randal neometano je prošao bezbednosne provere na aerodromu Getvik, u blizini Londona, i tek kasnije je primetio da pasoš koji nosi sa sobom.... 

nije njegov, već pripada njegovoj devojci....

Bez obzira na to što su Majkl i njegova devojka prilično različiti, on se bez problema ukrcao na let, prenosi „Independent“.

Kontrolori u Berlinu su na vreme upozoreni da putnik koristi pasoš devojke Šarlot Bul i zadržali su ga na ispitivanju 90 minuta da bi mu kasnije dali jednodnevnu vizu i dozvolu da uđe u grad.


"Sramno je što sam uspeo da dođem tako daleko. Na ulasku u avion trebalo bi da se proveri ime tog ko ulazi, a to očigledno nije urađeno" rekao je Majkl.

Komentar njegove devojke bio je da je u pitanju bilo strašno kršenje sigurnosti, a obzirom na to u kakvom vremenu živimo danas, to čini stvar još gorom.

Ovaj par živi zajedno i nedavno su se vratili sa odmora u Francuskoj, a Majkl je samo dan po povratku greškom uzeo devojčin pasoš.


"Čim sam shvatio da imam pogrešan pasoš pomislio sam da je najbolja stvar koju mogu da uradim da budem iskren, pa sam otišao kod obezbeđenja. Pomerili su me sa strane i rekli mi da sačekam da se ceo avion iskrca. U početku sam mislio da će mi oduzetu Šarlotin pasoš" rekao je Majkl.

On se uputio u Berlin kako bi gledao trku motora, a kasnije tog dana, kolega koga je već čekao tamo mu je doneo pravi pasoš.

Portparol aviokompanije kojom je putovao rekla je da su pravi podaci uneti u sistem o rezervaciji karte na internetu, ali da su ljudi koji su zaduženi za proveru na ukrcavanju napravili grešku.

"Istražićemo kako je moguće da je putnik sa pogrešnim dokumentima uopšte mogao da se ukrca u avion" rekla je ona.

Pre samo mesec dana mladić Skot Morgan rekao je da je leteo od Ibice do Mančestera koristeći pasoš svog prijatelja.

On je takođe rekao da je slučajno pokupio pasoš svog prijatelja

Iz kompanije Britiš Ervejz rekli su da su pokrenuli istragu o tome kako je moglo da dođe do takvog bezbednosnog propusta na jednom od njihovih letova, a nadležni na aerodromu u Mančesteru takođe istražuju.

Izvor:Novosti.rs
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1