Najzanimljiviji sajt Balkanaimena
Verujemo da ste ponekada poželeli ili ste se zamilili pitajući se da li su mnogi likovi iz crtanih filmova serija i filmova uopšte stvarni ljudi ili izmišljeni likovi koji su proizašli iz glava autora.Mi vam donosimo nekoliko likova za koje ste čuli stoposto ali većina od vas  ne zna poreklo tj imena tih likova...

1. Čarobnjak iz Oza ako niste znali ima mnogo komplikovano ime,koje glasi pazite sad: Oscar Zoroaster Phadrig Isaac Henkel Emmannuel Ambroise Diggs.

2. Maskota popularne društvene igre "Monopol",čikica s cilindrom i štapom,zove se Milburn Pennybags.

3. Ako imate stariju verziju igre "Monopola" kada  "Idite u zatvor" na kartici imate nacrtan lik policajca.Ako verujete i on ima svoje pravo ime,zove se Edgar Mallory.

4. Tu je još jedna društvena igra,pod nazivom "Operacija". Za neupućene to je igra u kojoj morate oprezno i precizno ostranjivati delove tijela pacijenta na operacijskom stolu.Da znate koga operišete njegovo ime je Cavity Sam.

5. Poznata maskota Mišelina,takozvani "Michellin Man" se zove Bibendum.

6. Jedan od glavnih likova u crtanom filmu Skubi Doo svima je poznat pod imenom Šagi,pravo ime mu je Norville Rogers.

7. Serija iz 90-ih,"Dadilja",jedna od glavnih ženskih likova zove se C.C. Babcock, manje se zna da su slova C.C. skraćenica za Chastity Claire.

8. "Lude sedamdeste" jedan od likova je i simpatični Fez,sigurno ne znate njegovo pravo ime.Reći ćemo vam Fez je skraćenica za za "foreign exchange student" (student na razmeni),ali da... njegovo pravo ime se zapravo nikada nije saznalo.

9. Mnogi se sećaju naročito starije generacije serije "Alf",i  dogodovštinama čupavog vanzemaljca sa planete Melmak. Alf ako niste znali je skraćenica za "alien life form" pravo ime alfa  je Gordon Šamvej

10. Tu je još jedna zanimljivost u vezi serije 'Seinfeld" vezana je za  lik "soup nazzi", jer je upravo epizoda u kojoj se on pojavljuje postala jedna od legendarnih. 'Soup nazzi' se zove Yev Kassem.

11. Još jednom da spopmenemo legendarnu seriju "Simpsonovi" i njegovog klauna Krusty  pravo ime mu je Herschel Krustofsky.

12. Ženama itekako poznati lik je Faca iz serije "Sex i grad" pravo ime mu je Džon Džejms Preston III.Ovo se saznalo tek u SATC filmovima

13. Comic Book Guy lik iz crtane serije "Simpsonovi" zove se Jeff Albertson.Ovaj lik često se pojavljuje u Simpsonovima,ali niko ne zna kako se on zapravo zove.Čak ni sam autor Simpsonovih Matt Groening,koji kaže da nije bio na sastanku kada se odlučivalo o njegovu imenu.

14. Da li znate da je pravo ime lutke Barbike, Barbara Millicent Roberts, a njen momak Ken se preziva Karson.

15.U popularnom stripu "Peanuts" kojeg je proslavio lik Snupija,glavni ženski lik je Pepermint Pati,njeno pravo ime je Patricija Rejčard

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala