Najzanimljiviji sajt Balkana
Amerikanac Mark Parisi iz Las Vegasa po profesiji je medicinski zamorac odnosno na njemu se testiraju lekovi kao i medicinski zahvati.Naravno za ovakav čudan vid posla je dobro plaćen.....

Trenutno je na Markovoj listi u korist nauke odricanje jednog od svoja dva testisa za cifru od 35 hiljada dolara.

Ovaj eksperimentalni zamorac zarađuje,po nekoliko desetina hiljada dolara po eksperimentu. Uz to idu i besplatni zdravstveni pregledi,kao i bolnicka odeća koja mu dobro dođe da je koristi i privatno.

Ovog puta njegov angažman u medicinske svrhe bice lišavanje jednog testisa koji ce biti zamenjen veštackom kuglom, to jeste jajetom.

Kao jedan od trenutaka kada je njegov posao bio zabrinjavajuće opasan, navodi onaj kada je trebalo da učestvuje u testovima za lečenje ebole.

- Svi su bili u panici kada smo se prijatelj i ja podvrgli testiranjima, kojima nijedan čovek pre nije bio podvrgnut, ali za 5.000 dolara nedeljno i zašto ne bih prihvatio? – kaže Mark Parisi.

Kao drugo zanimljivo izlaganje opasnosti navodi trenutak kada je trebalo da se suoči sa zaustavljanjem rada srca, ali je medicinska komora USA, zabranila eksperiment

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala