Najzanimljiviji sajt Balkana

lopov zaspao tokom krađe

Verovatno ste nekada doživeli da vas uhvati umor, a kada vas umor savlada onda ne birate mesto za ispružiti i odmoriti se ili čak odspavati malo.Upravo spavanje tokom provale je jednog lopova odvelo direktno u zatvor...


Neobičan slučaj se dogodio u Šangaju, kradljivac Zuo je provaliljivao u kancelarije u potrazi za lap topovima i telefonima.Ali umesto da isprazni kancelarije od tehničke robe on je iznenada legao na pod u jednoj od kancelarija i jednostavno zaspao.


Bezbednosne kamere koje su bile postavljene u kancelarijama su snimile su lopova kako u 18,40 sati popodne ulazi u zgradu i liftom se penje na osmi sprat.

Tu se u požarnom prolazu krio sve do 22 sata kada je obezbeđenje napustilo kancelarije. Kada su pogašena svetla, on je krenuo u akciju. Išao je od kancelarije do kancelarije i u torbu stavljao laptopove i telefone.


Umesto da po obavljenom noćom poslu se iskrade iz zgrade požarnim stepenicama,Zua je savladao umor odnosno san i on je jednostavno legao da odspava.

Već sledećeg jutra obezbeđenje je uhapsilo usnulog kradljivca Zua probudivši ga iz njegovog sna.Tako je san lopova koštao zatvora

Pogledajte video:

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala