Najzanimljiviji sajt Balkana


vikednica odneta brazil

Jedna porodica iz Brzila definitivno je ostala u šoku kada su došli da se odmore u svojoj vikendici.Lopovi su nemenovanoj porodici u Brazilu lopovi su odneli celu vikendicu!...Čak im pohlepni lopovi nisu im ostavili ni ogradu! Brazilska porodica bukvalno nije imala šta da vidi kada je stigla pred kuću koju je više od 40 godina koristila kao vikendicu.

Naime, kuća -vikednica je nestala, a policija je slučaj opisala kao neviđeni. Prema izajvama komišija, lopovi su u kuću ušli pre dvadesetak dana, prvo su izneli sav nameštaj i odvezli ga u nepoznatom pravcu kamionima.

Zatim su se vratili s radnicima koji su vikednicu počeli da rastavljaju, a kada su se komšije konačno odvažile da pitaju ko su, lopovi su ih uverili da su rođaci vlasnika.

Porodica nije imala pojma da se sve to događa sve dok u nedjelju nije zazvonio telefon, odnosno sve dok jedna od komšinica nije nazvala jer su joj se radnici požalili da im nije isplaćen dogovoreni honorar.

Pohlepni lopovi iza sebe nisu ostavili čak ni ogradu, pa kada su nesretni ljudi u utorak napokon doputovali na mesto zločina, dočekali su ih jedino temelj i uspomene na vikendicu u kojem su do juče provodili leta.
 

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1