Najzanimljiviji sajt Balkana
U Majamiju lopovi su ukrali iz carinskog skladišta više od 4.500 flaša vodke. Za bilo kakvu informaciju o lopovima kao  i nestalom skupocenoj vodki  ponuđena je i nagrada od 5.000 dolara.....

Snalažljivi lopovi su probušili betonski zid skladišta, i tom prilikom ukrali 752 sanduka "Spirit of the Tsars Golden" vodke.Ovo piće je destilovano u Ukrajini.A vodka "Spirit of the Tsars Golden"  prodaje se u Sjedinjenim državama  po ceni od 249 do 1.200 dolara po boci.Lopovi su iz skladišta ukrali  4.500 boca  vodke čija je  vrednosti 1,1 milion dolara!

Neverovatno zvući ali čak i prazne boce ove vodke prilično vrede, budući da se proizvode u Francuskoj,dok je deo etikete napravljen od 24-karatnog zlata.!

Predsednik koja pravi Spirits of the Tsars Vodka, Mark Owens, navodi kako su lopovi sigurno znali šta je  u carniskom skladištu i šta da ukradu budući da su zid probušili tačno na mestu gdje su se nalazili sanduci sa bocama,dok druge vredne predmete nisu ni dotakli.

"Nisam mogao verovati da su probili betonski zid.Očito su se provukli kroz rupu i dodavali sanduke ostatku tima“,izjavio je Owens tva medijima .Nadzorne kamere snimile su dolazak lopova u Mercedesu sa staklenim krovom,nakon čega su se pojavila još dva vozila koja su odvukla ukradene vodke.

Ova krađa koštaće Owensa  posla, budući da se godišnje proizvede samo pet hiljada boca koje su namenjene za izvoz u SAD.
"Ovi događaji su nas doveli u tešku situaciju, zbog koje bismo nenadano mogli ostati bez naših ograničenih zaliha“, izjavio je Owens.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala