Najzanimljiviji sajt Balkana

lopta udarac glava

Navijača Brondbija iz Danske fudbalska lopta pogodila ga je u glavu dok je sedeo i mirno gledao utakmicu Udarac lopte bukvalno je spasla život navijaču Brondbija Davidu Nilsenu.....Sve se dogodilo tokom zagrevanja za veliki derbi danskog fudbala između Brondbija i Kopenhagena, kada je napadač Davidove omiljene ekipe Kamil Vilček poslao loptu daleko na tribinu.


Lopta je pogodila Nilsena direktno u glavu i usled udaraca on se onesvetio. Ubrzo su stigle i lekarske ekipe, koje su onesvešćenog navijača odvezle u bolnicu. A tamo je utvrđeno da David Nilsen ima početni stadijum tumora na mozgu!

On je hitno operisan, tumor je izvađen i lekari predviđaju da će moći da nastavi normalan život.

Svoju priču David je objavio na fejsbuku i ona je momentalno postala viralna.

"Pozdrav svima. Zovem se David i navijač sam koga je pogodila lopta tokom zagrevanja za utakmicu Brondbija i Kopenhagena. Želim da se zahvalim medicinskom osoblju i navijačima koji su se zatekli pored mene u tom trenutku, jer vaša brza reakcija mi je spasila život. Ne mogu da opišem koliko sam vam zahvalan.

Ispostavilo se da imam tumor na mozgu, koji ne bi bio otkriven da me Vilček nije pogodio loptom, pa sam zahvalan i njemu. Upravo se oporavljam od operacije. Večno sam vam zahvalan svima", napisao je srećni David.Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1