Najzanimljiviji sajt Balkanalopta udarac glava

Navijača Brondbija iz Danske fudbalska lopta pogodila ga je u glavu dok je sedeo i mirno gledao utakmicu Udarac lopte bukvalno je spasla život navijaču Brondbija Davidu Nilsenu.....Sve se dogodilo tokom zagrevanja za veliki derbi danskog fudbala između Brondbija i Kopenhagena, kada je napadač Davidove omiljene ekipe Kamil Vilček poslao loptu daleko na tribinu.

Lopta je pogodila Nilsena direktno u glavu i usled udaraca on se onesvetio. Ubrzo su stigle i lekarske ekipe, koje su onesvešćenog navijača odvezle u bolnicu. A tamo je utvrđeno da David Nilsen ima početni stadijum tumora na mozgu!

On je hitno operisan, tumor je izvađen i lekari predviđaju da će moći da nastavi normalan život.

Svoju priču David je objavio na fejsbuku i ona je momentalno postala viralna.

"Pozdrav svima. Zovem se David i navijač sam koga je pogodila lopta tokom zagrevanja za utakmicu Brondbija i Kopenhagena. Želim da se zahvalim medicinskom osoblju i navijačima koji su se zatekli pored mene u tom trenutku, jer vaša brza reakcija mi je spasila život. Ne mogu da opišem koliko sam vam zahvalan.

Ispostavilo se da imam tumor na mozgu, koji ne bi bio otkriven da me Vilček nije pogodio loptom, pa sam zahvalan i njemu. Upravo se oporavljam od operacije. Večno sam vam zahvalan svima", napisao je srećni David.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala