Najzanimljiviji sajt Balkanaloriblu luxury
Ovaj tekst će sigurno pročitati ženska populacija ,one devojke i žene koje vole nositi a i kupovati sandale. Bez obzira na to koliko se cipela,sandalica  ima u ormariću uvek će biti potrebno još samo jedan par cipela.Verujemo da će vam se ove svideti.....


Tako je i za luksuzne kupce su napravljene luksuzne zlatno -dijamantske ženske cipele izašle su pod markome Loriblu kao nova luksuzna kolekcija.ove sandale su predstavljene privi put na Međunarodnom Luxury Showu u Veroni. Sandale koje izgledaju kao savremene verzija Pepeljuga sandale,i napravljene su od  pravog dragog kamenja i zlata.!

Brend Loriblu je izbacio kolekciju ekskluzivnih sandala:  u varijanti zlatne boje, u ljubičastoj kao i u crnoj varijanti.Luksuzne sandale su dizajnirane od strane dizajnera Graziano Cuccù,u saradnji sa zlatarom Ponte Vecchio.

Ova jedinstvena limitirana serija sandala imaju visoke potpetice zglobni kaiš koji je izrađen od antilop i zmijske kože ukrašene komadićima dijamanta ,rubina i zlata koje takođe se mogu nositi kao i narukvica tj. odvojeno.
loriblu luxury

Za one dame koje mogu sebi priušiti ovake sandale moraju da znaju da one koštaju 40.130 dolara ili oko 30.000 evra!

Sandale prilikom kupovine dolaze u zatvorenoj posebnoj kutijici od meke crne kože sa zlatnim vezom i zatvaračem ukrašenim Svarovski kristalima.
Limitirano izdanje ovih sandala od zlata i dijamanata će biti zvanično predstavljeno javnosti u Loriblu buticima u Milanu i Rimu.Nova kolekcija će biti dostupna i u online prodavnicima Loriblu i buticima kao što smo rekli u Rimu,Milanu,Dubaiju,Dohi,Sankt Peterburgu.

Sa ovom cenom Loriblu ženske sandale s potpeticom zaista pripadaju rangu najskupljih cipela za žene na svetu.
 

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala