Najzanimljiviji sajt BalkanaHelikopter dinko Vilev

"Lovac na migrante" iz Bugarske ,Dinko Vilev (29) postao je poznat prošle godine zbog „lova na migrante“ u Bugarskoj, a sada je kupio helikopter ....

kako bi patrolirao i tražio "potencijalne džihadiste", kako naziva sve migrante!

Taj "lovac na migrante", za čiju glavu Islamska država obećava nagradu, postao je poznat prošle 2016. godine kada je na internet počeo da postavlja svoje video-snimke na kojima se vidi kako juri migrante koji u Bugarsku stižu iz Turske.

Bivši poluprofesionalni rvač pokazao je kako zastrašuje migrante prilikom lova u šumama, zajedno sa još nekoliko kolega.

U njegovom filmu vide se žene i deca koji su primorani da potrbuške leže na zemlji, sa rukama vezanim na leđima.

"Ovo bih opisao kao običnu sportsku aktivnost. Ne možete opisati sportistu kao nasilnika", rekao je Vilev.

Vilev dinko lovac na migrante
Ipak, Dinko je postao poznat kada mu je vlada Bugarske dala podršku i počela da mu pomaže, navodi Daily Mail , i dodaje da je nejasno da li su veliki mitraljez i mehanizam za ispaljivanje raketa koji se nalaze na prednjem delu helikoptera i dalje funkcionalni.Vilev, koji živi u gradu Jambol, blizu granice sa Turskom, tvrdi da je svaki izbeglica "mogući džihadista".

Islamska država za njegovu glavu nudi 50.000 dolara.

Kako navode neki strani zapadni mediji  on pre šest meseci putem društvenih mreža pokazivao svoj potpuno novi automobil "mercedes Es-klase kupe", i zahvaljivao se pristalicama što su mu omogućile da ga stekne.

Državno tužilaštvo u Jambolu istražuju pritužbe da su Vilev i njegovi ljudi podsticali diskriminaciju protiv migranata, a takođe je traženo da objasni kako je odjednom postao veoma bogat.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala