Najzanimljiviji sajt Balkanahotel1
Kina ne prestaje da iznenađuje svet svojim arhitektonskim i građevinskim čudima.Tako je Britanska inženjerska kompanija "Etkins" pre par godina otkupila je prava na izgradnju hotela na dnu jame u Kini,u Šangaju....

odnosno delu ovog grada pznatom pod imenom Songđiang.Temelji hotela koji će nositi naziv "Intercontinental Shimao Shanghai Wonderland" konačno su postavljeni prošlog meseca, a prvi gosti bi trebalo da stignu početkom 2015. godine.

Građevina od 19 spratova biće naslonjena na stranicu ogromne jame čija dubina iznosi stotinu metara, a sadržaće oko 380 soba.
hotel2
Najjeftinije noćenje u nesvakidašnjem hotelu koštaće 240 evra, dok će za boravak u najluksuznije opremljenim apartmanima posetioci morati da izdvoje mnogo više.

Iako je lokacija prilično izolovana od ostatka grada, gosti neće morati da brinu o hrani, jer će u sklopu hotela biti otvoren i "podvodni" restoran - staklena zavesa visoka 60 metara, koja podseća na vodu, spuštaće se niz liticu i prelaziće preko njegovog krova.
hotel3
Dizajneri hotela se nadaju da će njihova građevina zahvaljujući egzotičnom prirodnom okruženju privući veliki broj posetilaca, a posebno obožavatelje bandži džampinga i penjanja po stenama.
izvor:blic.rs

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala