Najzanimljiviji sajt BalkanaLynsi Torres,ima 30 godina i vlasnica je lanca fast food restorana koji se zove "In-N.Out Burger",ova devojka je najmlađa milijarderka u Sjednjenim Američkim Državama Najmlađa milijarderka u SAD čak nema....

ni diplomu fakulteta,a nije prošla ni obuku za voditelja restorana.

Ali sve ovo ispada manje bitno prd brojkom da njen fast- food lanac restorana"In-N-Out Burger" ima preko 280 prdoajnih objekata u pet američkih država.Lynsin lanac od 280 fast-food restorana se procjenjuje na više od milijardu dolara.!

Prva prodavnica fast food-a "In-N-Out Burger" je započela sa radom davne 1948. godine,malu firmu su osnovali Lynsini baka i njen deda, Esther i Harry Snyder, u  malom gradiću Baldwin Parku.Tadašnji mali štand za prodaju se do danas pretvorio u ogromni lanac restorana brze hrane poznat po svojim hamburgerima u kojima se koriste samo svježi sastojci,.Dok je kao mala neobičnost to jest njihova specifičnost je i ta da na njihovoj ambalaži diskretno su ispisani citati iz BiblijeKada je njen deda Hari je umro 1976 godine njegov drugi sin,Rich,preuzeo već tada kompaniju pa je proširio lanac restorana  sa 18 na 93 objekta.Lynsin otac,Hari Gaj Snajder,postao je izvršni direktor 1993 godine ali posle avionske nesreće u kojoj gine njegov brat Rich u 41. godini tada je lanac restorana proširen na na 140 lokacija.Nažalost i Lynsin otac umire od prekomerne doze droge  u 49 godini kada kompaniju preuzima Lynsi Torres te 1999 godine.

Bloomberg( bave se finansijskim podatacima i finansijskim vestima) je prošle 2012. godine otkrio još nekolicinu "tajnih milijardera". U te tajne milijardere spada i  70-godišnja Ellie Marshall koja je četvrta najbogatija žena SAD tj.milijarderka zahvaljujući 15 posto vlasničkog udela u Koch Industries,a iz  Bloomberg kompanije su otkrili i to da ona jedna od četvero unučadi zloglasnog nacističkog kancelara Jozefa Gebelsa.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1