Najzanimljiviji sajt Balkana

mačka
Mačka Moli se izgubila 2003. iz svog doma na Šetlandskim ostrvima, ali posle 11 godina "skitanja" ponovo se vratila svojim vlasnicima Iako je mačka nestala pre skoro 11 godina....

vlasnica Lean Peart  je odmah prepoznala Moli jer je njen ljubimac imao neke karakteristične oznake na krznu.


 "Mislila sam da sam poludela, jednostavno sam bila sigurna da je to Moli", rekla je Lean. "Pozvala sam je po imenu i ona se odmah okrenula."  Lean i njen suprug John bili su ubeđeni da su videli Moli nekoliko nedelja ranije pre nego što se vratila kući, ali su ubedili sebe da to ipak nije ona.

Jedinstvene i karakteristične šare na krznu otklonile su svaku sumnju da to možda nije njihova mačka. Vlasnici nagađaju da je Moli sve ove godine živela u divljini, jer je njeno krzno bilo debelo i ofucano.

Mačka Moli je u dom Peartovih došla 1998. sa svojim bratom Oskarom, još kada su bili mačići. Vlasnici se prisećaju da je ona je uvek bila divlja, za razliku od njenog brata

Volela je da ode od kuće na nekoliko dana, ali se jednom više nije vratila... Sve do sada!  Moli se sada navikava na porodicu i još jednu novu macu u kući, ali vlasnici nisu sigurni koliko će se ova mačka slobodnog duha zadržati kod njih.
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1