Najzanimljiviji sajt Balkana
Zuleika Klos (26) iz Kornvola u Velikoj Britaniji ima redak poremećaj.Ona je kada je bila 20. sedmici trudnoće se svuda izasula po telu,dobila je jak crveni osip .Kako je ona kazala uz sve pojavio joj se osećaj da joj gori koža telu....

joj se pojavio jaki crveni osip i osećaj da joj koža gori.Mlada majka Zuleika Klos je ustvari bila alergična na svog tek rođenog sina Emanuela!

"Simptomi su mi se ogledali u tome da sam imala osećaj da mi nešto gamiže ispod kože,da bi na kraju taj osećaj postao nepodnošljiv.Nedugo zatim su mi se po telu pojavili  plikovi, koji su ubrzo postali tamni i crveni.Ljuštila sam se kao pomorandža, jer sam se toliko jako češala da su mi otpadali komadi kože" izjavila je Zuleika  novinarima

Te su joj zbog toga doktori prepisali antibiotike i posebnu mast, ali to nije davalo nikakvog efekta jer čim se Zuleika porodila osip se povukao, ali nedugo zatim se i ponovo vratio.

" Non stop sam plakala jer sam tražila pomoć gde god sam stigla a niko nije znao šta mi je Plašila sam se da je neka teška bolest koju ću preneti na svog tek rođenog sina Emanuela"

Posle mogo obilazaka razno raznih doktora Zuleika je naišla na doktora koji je otkrio šta joj je.Po njegovim dijagnozama, Zuleika je razvila autoimuni poremećaj u trudnoći, koji je doveo do alergije na vlastitu bebu u stomaku. Uzrok ovog neobičnog i zanimljivog medicinskog fenomena je najverovatnije to što joj je neki delić posteljice ušao u krv,a njen  organizam ga prepoznao kao strano telo i tako se počeo da se brani.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala