Najzanimljiviji sajt BalkanaLjubomorni majmun Romeo pretukao je čuvara zoo vrta

Čimpanza Romeo iz Ukrajine pogrešno je shvatio komunikaciju između njegove voljene Julije i čuvara zoološkog vrta. Pa je nasrnuo na čuvara zoo vrta koji je na kraju bio "pretučen" od strane majmuna Romea...Zaljubljene čimpanze čija imena su Romeo i Julija već su postale poznati par ukrajinskog ZOO vrta, ali nedavno se destio bizaran incident.

Majmun Romeo je pobesnio nakon što je Julija pokušala preko stakla poljubiti zoološkog čuvara Sergeja. Prvo je počeo udarati nju, a kad ih je čuvar pokušao razdvojiti, napao je i njega.

U toj borbi majmun je"pretukao"  zoo čuvara  Sergeja te mu  odgrizao komadić desnog uva i svom snagom ga udario ispod oka, zbog čega nesretni čuvar ima ogromnu "šljivu"

Naravno, Sergej je uspeo pobeći od ljubomorno pobesnelog majmuna Romea i odvesti se u bolnicu gdje je hitno zbrinut.
pretuceni cuvar zoo
Potparol bolnice Andrej Kozačenko rekao je za lokalne medije:

"Njegovo desno uho i prsti leve ruke su izgriženi, a od tih ugriza nedostaju mu neki dijelovi uha i prstiju. Učinili smo sve što je u našoj moći da spasimo što se spasiti da"


Oglasili su se i iz ZOO-a Feldman Ecopark, koji se nalazi u Harkivskoj oblasti na istoku Ukrajine.

"Čimpanze su iznimno opasne životinje s jakim čeljustima i mogu lako izgristi čoveka. Naš čuvar nije trebao ući u kavez, jer on već šest godina čuva čimpanze i nije mislio da može doći do toga, rekla je Valerija Ivašenko, Potparol zoološkog vrta.

Čuvar Sergej potvrdio je svoju povezanost s Romeom i Julijom i rekao da se ovakvo nešto dosad još nije dogodilo. Uveren je da ga je Romeo napao zbog ljubomore, a on je samo htio zaštititi svoju ljubljenu majmunicu Juliju.

Inače majmunski par je pre nekoliko mjeseci dobio prvog potomka.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala