Najzanimljiviji sajt Balkana
Mogli bi smo to tako da nazovemo ili da kažemo malo grublje tamna strana horoskopskih znakova.Astrolozi tvrde da se mane povezuju i sa znakom, podznakom i natalnom kartom, ali ruku na srce svi mi imamo mane te mane se oslikvaju i kroz horoskop.Sad, da li u tome ima neke istine ili ne, to vi sami prosudite kada pročitate ovaj tekst u nastavku...

Ovan brutalan u uvredama i najmanje taktičan

Nema već ih profesionalaca u govorenju nepromišljenih, pa i bezobraznih stvari u krivo vreme od pripadnika ovog znaka. Ne znaju značenje reči suptilnost,ako im neko povredi ego skloni su da se posluže i najgorim uvredama.Takođe, znaju da budu preterano naivni te uopšte ne razmišljaju o posledicama svojih dela. Njihov kratki fitilj je vrlo dobro poznat svima u okolini.

Bik izluđuje sporošću i tvrdoglavim stavom

Težini karaktera pripadnika ovog znaka može da konkuriše jedino njihova legendarna tvrdoglavost. Takođe, mana im je što su često previše koncentrisani na materijalne stvari, kao i svoju korist. Budući da su izuzetno prizemni i praktični, društvene norme i konvencije su nešto na šta se vrlo malo obaziru, a njihovu megalomansku narav otkriva sklonost prekomernom uživanju u jelu i piću.

Blizanci su površne i brzoplete osobe

Iako se kaže kako su Blizanci znatiželjni i sposobni da se prilagode svemu, te vrline proizlaze iz mana poput površnosti i nedoslednosti. Nesposobni su da se koncentrišu na određenu stvar na duže vreme, a često će se poslužiti i lažima kako bi došli do svog cilja. Veoma im je važno da ih drugi dožive kao inteligentne i zabavne pojedince, a neretko im nedostaje empatije.

Rakovi mamini mezimci

Pripadnicima ovog znaka okolina često zna da kaže nešto u stilu "ti si mamina maza", ponajviše jer su preosetljivi i teško kontrolišu svoja osećanja. To iritira njihove bližnje jer stalno moraju misliti kako da ih ne povrede. Često su nezreli po životnim pitanjima, a prve reakcije na stresne događaje iste su kao i kod dece. Nostalgija ih koči u punom uživanju u životu.

Lavove komplekse krije oklop umišljenosti

Pripadnicima ovog znaka izuzetno je važan utisak koji ostavljaju na druge, mada se silno trude da prikažu kako to nije tako. Onom ko ih dobro poznaje postaje očigledno da je njihova stalna žudnja da budu izuzetni i u centru pažnje način hranjenja njihovog ega i borbe s puno kompleksa koje imaju. Među druge mane spadaju i diktatorsko ponašanje i zavist.

Device se uvek upoređuju sa drugima

Pripadnici ovog znaka život često doživljavaju kao konkurenciju, a konkurencija su im čak i bližnji, kao i prijatelji. Od toga ko je uspešniji u poslu, ima bolji auto ili srećniju ljubavnu vezu, pokreće ih motiv da budu bolji od svih drugih. Ponizi li ih neko, u stanju su da mrze, a opsesija sa urednošc´u, detaljima i stalna potreba za kontrolom idu na živce svima oko njih.

Vage su kalkulatori sa fobijom od usamljenosti

Večna potreba Vaga da budu okruženi ljudima nije odraz velike društvenosti, već straha da ne ostanu sami, čega se i najviše boje.Sami ne znaju svoju vrednost i potvrđuju se kroz druge, a zbog toga se boje razočarati, te večito ugađaju što ih čini licemernim. U srži su intelektualni snobovi, a u životu vrlo dobro promišljeni igrači.

Škorpija je paranoična i svuda vidi zlo

Malo toga se može dodati da bi se pogoršao ugled ovog znaka, koji se često proglašava zlonamernim. Njihova agresivna narav i oholi nastup ostavlja utisak ogorčenih i zastrašujućih pojedinaca, no to je njihov odbrambeni mehanizam jer se osećaju nevoljeno i sve oko sebe doživljavaju kao pretnju. Uživaju u patnji svojih neprijatelja, a veliki seksualni apetit duguju nemoguc´nosti kontrole svojih nagona.

Strelčevi naporni filozofi

Otvoreni i liberalni pogledi na život samo su deo nastupa pripadnika ovog znaka kojima žele da zavide publiku. Njihova sklonost filozofiranju i duboka razmišljanja često su naporna svima oko njih, a skloni su da ponavljaju sve što su videli i čuli da bi ispali pametniji. Znaju da iznevere svoja obećanja i preteruju u svemu što rade kako bi ispali marljivi i "žrtve sistema".

Jarac nema morala kod postizanja clja

Rigorozni stavovi pripadnika ovog znaka čine ih proračunatim robotima koji sude i analiziraju sve oko sebe. Nikad ne zaboravljaju na svoju korist, a zbog dugoročnih planova često zaboravljaju da žive u sadašnjosti i uživaju u životu. Njihov pesimizam u stanju je da svakog učini depresivnim, a najgori su ako se s nekim takmiče, jer tada za njih vredi ona "cilj opravdava sredstvo".

Vodolija ekscentričnošću prikriva nezainteresovanost za druge

Pripadnici ovog znaka uživaju u tome da ih drugi vide kao buntovnike i ekscentrične, no taj im ugled samo koristi kako bi prikrili manjak zanimanja za sve oko njih, pa čak i bližnje. Iako tvrde da im je prijateljstvo sveta stvar, mizerno se trude oko njega, a još su gori u ljubavnim vezama gde na račun svoje slobode i individualnosti večito nanose bol partneru. Liberalni su, ali samo u pogledu onog što se njih ne tiče, dok u svemu ostalom mora biti po njihovom.

Ribe su indiferentne i ne razmišljaju logički

Pripadnici ovog znaka nisu dosledni i verni sebi, jer često ne znaju sami šta su niti šta žele. Zbog toga deluju nestabilno i oportunistički. Uživaju u psihodramama i komplikovanju života sebi i bližnjima, naročito u ljubavi. Naivni su i teško im je da kažu "ne" i pokažu stav, a takođe imaju slabu moć volje zbog čega ih neko lako može nagovoriti na razne gluposti
izvor:b92

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala