Najzanimljiviji sajt Balkana
Salud je rodila šestorke,i to četiri devojčice i dva dečaka.Ništa tu ne bi bilo čudno da Salud nije pre 12 godina rodila četvorke!Ali na njenu žalost od četvorki je preživelo samodvoje dece....

21-godišnji Joshua Salinac otac šestorki,rekao je da je ostao veoma iznenađeni tako da nisu ni uspeli da razmišljaju o imenima novopridošlih članova odnosno šestorki.

"Srećan sam, ali i pomalo zabrinut zbog njihovog zdravlja i kao troškova koji će uslediti nakon izlaska iz bolnice", kazao je srećni otac šestorki Joshua koji mesečno zarađuje između 70 i 115 evra.

 Doktorica koja je porodila Salud kazala je da su mališani u inkubatoru te da je njihovo stanje delikatno pošto su premale kilaže.Mlada Salud je  morala roditi u 27. sedmici trudnoće znog anemije i unutrašnjeg krvarenja.

Svih šestoro novorođenčadi su dugi oko 30-ak centimetara i teški između 590 i 850 grama.Na žalost lekari sumljaju da ove šestorke mogu preživeti jepo njihovom mišljenju imaju jako male šanse da prežive

 "Posedujemo medicinsko stručno osoblje i medicinsku aparaturu da uradimo sve što je u našoj moći", kazala je specijalista na porođajnom odelenju  Rosalba Martinez.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala