Najzanimljiviji sajt BalkanaMichael Jackson
Stvari kralja popa Majkl Džeksona pokojnog pevača koje su se nalazile u kući gde je živeo s troje svoje dece zadnjih nekoliko godina pre nego što je umroprodate su na aukciji za sumu od oko milion dolara...

Na aukciji najviše stvari koje je privuklo pažnju  kupcima je bila tabla sa porukama dece Majkla Džeksona, kao i tepih iz sobe u kojoj je Majkl umro.

Darren Julien predstavnik aukcijske kuće "Julien" u Los Anđelesu je otkrio medijima da je licitacijom stvari iz kuće pokojnog Majkla postignuta gotovo trostruko veća suma od od prvobitne procene,koja se kretala između 200.000 i 400.000 dolara.
majkl dzekson stvari
Najviše interesovanja kupaca je izazvala tabla sa porukom Džeksonove dece.Na tabli je pisalo " love daddy,smile it's for free, love Paris" koja je dostigla na ovoj akuciji cifru od 5.000 dolara a procenjena vrednost je bila svega na 400-600 $.

Tu je i ormarić na kojem je preminuli Majkl Džekson napisao sebi poruku na ogledalu,koji je prodat za cenu 18.750 dolara.

majkl dzekson ogledalo
Na aukciji se našlo i uzglavlje kreveta na kojem je Džekson preminuo 2009.godine u svojoj 50. godini ali je ovaj aukcijski artkl povučen iz prodaje na zahtev njegove porodice.

Tepih koji se nalazio ispod  kreveta prodat za 15.360 dolara, iako je njegova početna cena bila svega 600 dolara.

Na aukciji je isto tako bio ponuđen i nameštaj ako i neke umetnine iz Majklove vile u 100 North Carolwood Drive-u gde se spremao na seriju koncerata,tako da je suma na ovoj aukciji dostigla cifru od skoro milion dolara.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala