Najzanimljiviji sajt BalkanaEUROMILLIONS listić logo

Mlada britanka Džejn Park (20), iz Edinburga, inače za sada najmlađa britanska dobitnica premije "Euromillions", želi da tuži britansku lutriju....Kako je izjavila medijima dobitak milion evra ju je unesrećio.!?

Jane Park, je jackpot osvojila pre par godina, tačnije 2013.godine, kada je imala 17-godišnjakinja - milion funti. Ovo joj je bio i prvi listić koji je ikada uplatila.

Sada kaže da je zbog bogatstva stalno pod stresom i da često poželi da nema tog novca.

"Mislila sam da će moj život postati deset puta bolji, ali je on sada deset puta gori. Većinu vremena želim da uopšte nemam novac, sigurna sam da bi moj život bio bolji da ga nemam. Ljudi me gledaju i misle: Želim njen život, želim novac. Ali oni ne shvataju koliko sam ja pod stresom. Posedujem materijalne stvari, ali moj je život prazan. Koja je svrha mog života" požalila se mlada milionerka kako prenosi britanski online medij "Daily Mail"

Džejn smatra da je starosna granica od 16 godina za učestvovanje u nagradnim igrama i kupovinu loto listića mala i da bi trebalo da bude povećana na 18.

Park kaže i da joj je teško da nađe dečka koji će voleti nju, a ne da bude sa njom samo zbog novca. Dosadilo joj je i da kupuje brendirane stvari, a nedostaju joj jeftina putovanja u Benidorm.
dzejn park
Zbog svega toga ona navodno planira da tuži organizatore lotoa.!? Kaže da joj je jasno kako neki dobitnici brzo "spiskaju sav novac", ali nju je u tome sprečio savet njene porodice

"Moja baka En mi je rekla : 'Mogli su da nam daju i pištolj da se ubijemo', a ja sam je pitala o čemu govori, jer je ovo najbolja stvar koja nam se dogodila. Sada se, međutim, potpuno slažem s njom" rekla je Džejn.

Ipak Džejn, nikad nije rekla da bi se odrekla novca u neke humanitarne svrhe. Od njega je sebi kupila silikonske grudi, povećala usne, kupila novi rendž rover i godišnju kartu za utakmice svog omiljenog fudbalskog tima, putovala na Ibicu,...

Novinarima je bila zanimljiva i zbog svojih veza, ali i bahatog ponašanja u klubovima ali i u saobraćaju kada je prekršila ograničenje brzine.

Inače jednom svom, sada bivšem, dečku napisala je uputstvo sa 20 stavki kojima mu govori kako da se ponaša na letovanju na Ibici. On, između ostalog, nije smeo da priča sa devojkama i trebalo je stalno da nosi majicu sa njenim likom.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala