Najzanimljiviji sajt Balkana

misteriozni objekat dno baltika FOTO:Printscreen youtubeŠvedski ronioci Peter Lindberg i Dennis Asberg 2011. otkrili su misteriozni objekat na dnu i usred Baltičkog mora, u Botničkom zalivu (između Švedske i Finske).....

Reč je o nepoznatom misterioznom objektu pod vodom i nalazi se na 87 metara dubine, dimenzija 210 metara, okruglog oblika, s dva ulaza i tri zupčasta dela.

Misteriozni podvodni objekat izgleda pomalo kao onaj svemirski brod Millenium Falcon iz filmova "Star Wars".Neki komentatori koji su vdieli ovo, smatraju da je reč o oborenom NLO-u. Drugi opet kažu da je to potopljen bunker iz Drugog svetskog rata, ili ostatak glečera, savršeno prirodna geološka formacija a neki id aje drevni hram?!

Međutim ni do dan danas naučnici nisu sigurni o čemu je reč.!


Onima koji veruju u teoriju NLO ide u prilog trag koji se nalazi ne dnu do objekta, dugačak oko 300 metara tako da izgleda kao da se "brod" kretao dok se nije konačno zaustavio.

Jedna od teorija je da bi to mogao da bude drevni hram star star 14.000 godina, koji je delo neke veoma napredne civilizacije.?!

Volker Bruchert, vanredni profesor geologije na Univerzitetu u Štokholmu, rekao je: “Moja hipoteza je da je ova struktura nastala tokom ledenog doba pre mnogo hiljada godina..

Zapanjujuća je bila i još jedna pojava....

Grupa istraživača poznata kao "Tim Ocean X" izvestili su da elektronski uređaji u blizini anomalije-misterioznog podvodnog objekta misteriozno prestaju raditi. !

"Bilo što električno tamo – i satelitski telefon – prestalo je raditi kad smo bili iznad objekta”, rekao je istraživač Stefan Hogerborn. "Kada smo se odmakli nekih 200 metara. aparatura je proradila, a čim smo se vratili iznad objekta, opet je sve stalo.

Ovaj istraživački tim je duboko uveren da pronađena anomalija -objekat na dnu Baltika nije prirodnog porekla. Smatraju da vlada skriva istinu o tome što je zapravo ovaj objekat.

“Vlada nas je već više puta prevarila! I da, oni čine sve što mogu kako bi nas uništili”, poručili su iz Oušan Eksa.

O ovome smo već pisali na našem sajtu davno pre još 2012.godine pročitajte šta su tada rekli i pronašli istraživači "Tim Ocean X"  KLIKOM ovde
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1