Najzanimljiviji sajt Balkana

bolest trudnicki stomak

Keri Dovdsvel je devojka koja je bez problema uklapa u svoju odeću veličine 10 sve dok...ne jede.23-togodišnja Keri pati od nepoznatog zdravstvenog stanja,....

koje se odlikuje u tome da posle nekoliko minuta nakon što pojede obrok njen stomak postaje ogroman poput trudnice, ova njena misteriozna boest je prati od samog rodjenja.

U roku od nekoliko sati,njen stomak se vrati posle na normalnu veličinu.Ovaj njen problem je takonezgodan da Keri sada nosi trudničke pantalone kada ide negde na večeru.Kerijevim stanjem su zbunjeni sami doktori,koji su proveli desetak godina pokušavajući otkirti ovaj uzrok tj bolest.

Doktori prvo  su verovali da bi mogla biti pate od reakcije na gluten - ali uprkos ukidanju svih pšeničnih proizvoda iz njezine ishrane, ona je i dalje nastavila nadimati.Vršili su niz testova za upalne bolesti cjeva koja je su se vratili negativni.

Tako su doktori radili testove za alergiju na hranu i svi su se vratiti negativni,uprkos sistematskom otklanjanju neke hrane iz jelovnika Keri Dovdsvel ništa se nije zaustavio Keri da se nadima i dalje.

Ove šokantne fotografije koje vidite njenog ogormnog stomaka su uzete nako  samo pola sata konzumiranja malog  komada pite od višanja.

bolest trudnicki stomak1
Keri kaže - "Ako idem van da jedem,uvek moram da nosim odeću u kojoj ću moći kada pojedem nešto da imam komotnosti jer znam da ću se u stomaku proširiti.nebitno da li pojedem veliki obrok,ili grickam keks ili komadić voća moj stomak tajanstveno naraste ogroman opet .

Naravno što je još čudnije ne dešava se svaki put kada jedem, ali nekada se stomak nadme po nekoliko puta nedeljno čak i dnevno."

I dodaje :"Ja sam izgubila gotovo svaku nadu da ću ikada naći lek,za ovu moju misterioznu bolest,nije toliko bolno koliko je to neugodan i posramljujući osećaj."Naučila sam živeti s njom,nekada vidim u ovom mom stanju i smešno stranu.

Moji prijatelji i porodica me sada zovu moja "hrana za bebe".Za sada doktori nemaju ideju šta bi moglo biti uzrok za ovo nadimanje stomaka kod devojke ili bilo kakav lek da se to smiri za sada nemaju

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala