Najzanimljiviji sajt Balkana

misteriozna životinja pas vuk ili nešto treće?
Prirodnjaci i eksperti za živi svet iz Sjedinjenih Američkih Država su zbunjeni onim što su videli na slikama koje us osavanule na internetu. I to nakon što su videli životinju koja liči na vuka a izgleda da to nije...

Životinju koja zbunjuje prirodnjake ubio je farmer iz Montane, nedaleko od grada Denton prošle nedelje. Misteriozno i za naučnike za sada nepoznato on je ubio jer se stvorenje približavalo njegovom posedu.

Međutim, državni eksperti za životinje rekli su da ne mogu da identifikuju o kojoj se vrsti radi. Nakon što su je proučili rekli su da sumnjaju da je vuk jer ima vrlo kratke zube, prevelike kandže ali neproporcionalno male šape.

Na internetu su već krenule da se ređaju bizarne teorije ističuću da se radi o vukodlaku, mladom grizliju ili rođaku Velikog stopala.misteriozna životinja pas vuk ili nešto treće
Kako su rekli iz Odeljenja za ribarstvo, divlji svet i parkove, sigurni su da se radi o mladoj jedinki, ženki iz porodice pasa.
"Dok ne dobijemo DNK analizu ne možemo da kažemo šta je" rekao je portparol

Eksperti koji su videli slike na internetu primetili su više neobičnosti. Kako ističu, uši su previše velike, noge prekratke, a stopla izgledaju suviše mala, dok i samo krzno izgleda čudno.

"Nešto prosto nije u redu" tvrde stručnjaci za životinje

Pojedini su naveli i da se možda radi o jezovuku, praistorijskoj životinji koja, kao i mastodoni i sabljasti tigrovi, više ne postoji.

Ipak, najverovatnija teorije je da se radi o mešavini kojota i vuka, ili čak psa i vuka, i da je možda nastao negde u zatočeništvu a kasnije pušten te kasnije prirodu
Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala