Najzanimljiviji sajt Balkanamisteriozno stvorenje
Ovih dana stanovnike grada Bristola u Engleskoj začudila je i ujedno zaintrigirala neobična pojava.U pitanju je za sada misteriozno svetleće stvorenje  kojeg su građani Bristola u pristaništu primetili kako pliva u blizu površine vode...


Na video snimak misterioznog bića odmah se pojavio na internetu.Mnogi svedoci i zaljubljenici u vanzemaljce odmah su tvrdili da se radi o vanzemaljskom biću.Marinski biolozi su priznali da su začuđeni snimcima bića koje sija i menja boju, ali smatraju da se radi o ovozemaljskoj životinji.

“Zaista je zanimljiv i intrigirajući snimak. Postoji mogućnost da je to neka vrsta meduze ili morske salpe (vrsta plaštaša).Veoma je neuobičajeno i ja zaista nisam video tako nešto. Ipak ono što je još neobično jeste to što se pojavilo u sred ‘prometne’ oblastti tj luke.Postoji mnogo morskih životinja koje su bioluminescentne i mogu da sijaju. Moguće je da je upravo jedna takva životinja stigla u luku zbog oluje. To je ili neka interesantna za sad nepoznata bilozima životinja ili veoma dobro urađena njena kopija”, rekao je doktor Stiv Simpson sa Univerziteta Bioloških nauka u Bristolu.  
misteriozno stvorenje u Bristolu
Danijel De Kastro stručnjak iz Bristolskog Akvarijuma smatra da životinja u luci uopšte nije živa.

“Ne verujem da je živa. Teško da bi stigla u luku živa i zdrava. Video sam slike i snimke i verujem da je u pitanju nešto veštačko. Napravljeno je veoma dobro, mogu se naći meduze te veličine, ali ne te vrste i ne ovde. Ova voda im ne odgovara.Sasvim je moguće da je morsko biće koje je došlo u luku zbog oluje ili možda je pokušavalo da nađe sklonište od burnog mora", rekao je De Kastro.
 

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala