Najzanimljiviji sajt Balkana

misteriozno stvorenje
Ovih dana stanovnike grada Bristola u Engleskoj začudila je i ujedno zaintrigirala neobična pojava.U pitanju je za sada misteriozno svetleće stvorenje  kojeg su građani Bristola u pristaništu primetili kako pliva u blizu površine vode...


Na video snimak misterioznog bića odmah se pojavio na internetu.Mnogi svedoci i zaljubljenici u vanzemaljce odmah su tvrdili da se radi o vanzemaljskom biću.Marinski biolozi su priznali da su začuđeni snimcima bića koje sija i menja boju, ali smatraju da se radi o ovozemaljskoj životinji.

“Zaista je zanimljiv i intrigirajući snimak. Postoji mogućnost da je to neka vrsta meduze ili morske salpe (vrsta plaštaša).Veoma je neuobičajeno i ja zaista nisam video tako nešto. Ipak ono što je još neobično jeste to što se pojavilo u sred ‘prometne’ oblastti tj luke.Postoji mnogo morskih životinja koje su bioluminescentne i mogu da sijaju. Moguće je da je upravo jedna takva životinja stigla u luku zbog oluje. To je ili neka interesantna za sad nepoznata bilozima životinja ili veoma dobro urađena njena kopija”, rekao je doktor Stiv Simpson sa Univerziteta Bioloških nauka u Bristolu.  

misteriozno stvorenje u Bristolu
Danijel De Kastro stručnjak iz Bristolskog Akvarijuma smatra da životinja u luci uopšte nije živa.

“Ne verujem da je živa. Teško da bi stigla u luku živa i zdrava. Video sam slike i snimke i verujem da je u pitanju nešto veštačko. Napravljeno je veoma dobro, mogu se naći meduze te veličine, ali ne te vrste i ne ovde. Ova voda im ne odgovara.Sasvim je moguće da je morsko biće koje je došlo u luku zbog oluje ili možda je pokušavalo da nađe sklonište od burnog mora", rekao je De Kastro.
 

Dodaj komentar


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala