Najzanimljiviji sajt BalkanaHjumjung Šin  ima 26 godina a izgledam ima 10
Kada pogledate južnokorejca Šin Hiomiung poverovaćete da ima svega 10 godina kao što mnogi i misle ali on je zapravo je rođen 1989. godine i ima punih 26 godina
!Hjumjung Šin, kojeg su u Južnoj  Koreji prozvali  Petar Pan pati od veoma retkog sindroma...

Hiomiung boluje od "Hajlender sindroma" usled čega se njegovo odrastanje usporilo."Hajlenderov sindrom"  sprečava starenje (njegovog) tela.. Međutim, ovaj poremećaj doktori ne priznaju.

Šina zbog piskavog glasa često pomešaju sa decom jer visok je svega 163 centimeta On zapravo i izgleda kao neki osnovac koji još nije ušao u pubertet.

Tako da Šin sa sobom uvek nosi ličnu kartu kako bi dokazao da je rođen 1989 i kako on kaže još i uživa u pivu noćnom provodu iako praktično još uvek nije ni u pubertetu.

U dokumentarnom filmu koji je snimljen o njemu kao i o ovom retkom poremećaju Šin je u pidžami skako po krevetu, nosio odelo, i ponašao se kao dečak, ali i kao odrasli muškarac.Tinejdžersko srce jedino odaje poster Skarlet Johanson na vratima njegove sobe.

"Nadam se da ću imati priliku da je upoznam jednog dana" rekao je Šin, koji je visok 163 centimetra

U dokumentarcu se prikazuje i Šin kako ide na sastanak sa jednom devojkom koja je prvo bila šokirana kada se on pojavio, misleći da je premlad, a potom se zabezeknula kada joj je on pokazao ličnu kartu kao dokaz da ima 26 godina

Doktori tvrde da je Šin savršenog zdravstvenog stanja.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala