Najzanimljiviji sajt Balkana


Samo zbog neprihvatljivog kašnjenja mladoženje od sedam i po sati, jedna Indijka svog "budućeg" muža je kaznila oštro,time što se udala se za drugog! Novi mladoženja za "nestrpljiva" nevesta je nađen među svatovima....


 u Indiji se nedavno jedno venčanje završilo krajnje neobično završilo  pošto je mladoženja uveliko kasnio tgotovo sedam i po sati na svoje venčanje, nestrpljiva nevesta se odlučila na radikalan korak - udala za drugog!Venčanje Džamila i Nagme je trebalo da se održi u subotu u 10.30 u Muradnagaru, u severoistočnoj državi Utar Pradeš.

Ali dugo čekanje nevete na svog mladoženju, koji je debelo kasnio na sopstveno venčanje i svadbu od sedam i po sati, nateralo iznerviranu mladu da promeni plan i da " neozbiljnom" mladiću veoma brzo nađe zamenu.


Međutim kada je Džamil mladoženja konačno stigao na svoje venčanje,imao je šta i videti- njegova zaručnica i članovi njene porodice nisu krili bes.Na kraju je čak  i policija morala da interveniše da bi razdvojila zaraćene svatove.

Dok za mladu nevestu Nagmu  nije bilo gotovo ništa izgubljeno,ona se snašla.Čvrsto rešena da se uda, "Kud puklo da puklo". Mlada je rekla sudbonosno "da" drugom mladoženji koga su njeni roditelji izabrali među svatovima.

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala