Najzanimljiviji sajt Balkana

Lamborghini Aventador 700 4 zlata platine dijamanta

Nemački modelar Robert Gülpen napravio je najskuplji model automobila na svetu!To je replikau srazmeri 1:8 ,automobila Lamborghini Aventador 700-4 .52-dvogodišnji Gulpen, kaže za njegovo high-tech umetničko delo,da je želeo stvoriti nešto jedinstveno što nikada nije učinjeno odnosno napravljeno pre...

Bivši inženjer mašinstva Gülpen,počeo izradjivati ​​minijaturne modele automobila od plemenitih metala u kasnim 1990-tim godinama i na kraju je postao jedan od renomiranih modelara za mini automobile

On se odlučio da njegov izbor automobila za ovako "umetničko delo" kao i za najskuplji mini model automobila na svetu bude Lamborghini LP 700-4 Aventador.Karoserija ovog mini modela automobila je izradjena od ugljenika,baš kao i originalni,i u sebi ima da ne poverujete 2.000.000 evra vrednosti ugradjenih plemenitih metala i dragog kamenja zlata i dijamanta.
Plemeniti metali su korišteni za detalje kao što su na primer dijamanti postavljenu tj umetnuti u sedišta,volan kao i u prednja svetla.

Nemačkom modelaru automobila bilo je potrebno oko 500 sati rada da bi stvorio najskuplji model automobila na svetu.Njegov

mini automobil Lamborghini Aventador trebalo bi biti dat na aukciji u decembru mesecu,posredstvom aukcijske kuće Sotheby.

Početna cena 3.500.000 evra,približno 12 puta višoj od stvarne cene takvog originalnog automobila.!Ko ne zna Aventador LP 700-4 košta oko 303.450 evra i on predpostavlja da će cena ići i do 4.500.000 evra!!

Gulpenov auto Lamborghini mini model replika biće izloženi i na predstojećem Frankfurt Auto Show koji počinje 25. septembra.

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala