Najzanimljiviji sajt Balkanamodobag torba

Bizmismen iz Čikaga Kevin O'Donel izmislio je originalnu i zanimljivu putnu torbu koju putnici više neće morati da vuku svoje teške prtljage već će se moći na njoj i da voze!....

Ime ove torbe koja putnicima može polužiti i kao prevozno sredstvo je "Modobeg" Reč je o koferu manjih dimenzija, a opet izuzetne izdržljivosti tako da mogu da podnesu i osobu tešku čak do 260 kilograma.

Ova savremena električna putna torba ima motor, a njen izumitelj kaže da nije želeo da putnike učini lenjim, već, kako je rekao, životno efikasnim.

Takođe "Modobeg" može da dostigne brzinu i do 13 kilometara na sat, što je oko tri puta brže od hodanja dok može da sa putnikom od 82 kilograma pređe 12 klometara.

Putnik na svojoj torbi vožnju kontroliše pomoću gasa i ručne kočnice, dok sedi na, inače, udobnom sedištu napravljenom od memorijske pene. Kofer sadrži i USB punjač koji omogućava vlasnicima da u svakom trenutku priključe svoje mobilne telefone na punjenje.

Prema tvrdnjama kompanije, koja ove savremene putne torbe već proizvodi, baterija se puni brzo - za 15 minuta čak 80 odsto. težina prazne torbe sa baterijom je oko 8 kilograma a njene dimenzije su 22 cm visine i 14 širine

Cena ove neobične putne torbe je oko 1.000 dolara i ne mora da služi samo za putovanja, već i u poslovne svrhe, peneo je CNN. O'Donel je na ovom projektu radio pune dve godine, a ideja mu je, kaže, "sinula" dok je vukao kofer po aerodromu.

I na kraju pogledajte kako izgleda ta putna torba kao prevozno sredstvo:

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala