Najzanimljiviji sajt Balkana

Sasha Kennedy1
Kažu da je ispijanje vode zdravo i da je to najzdravije piće kako kažu doktori.Ali u Britaniji se pojavio slučaj jedne mađe Britanke Sashe Kennedy koja konzumira vodu više od preporučene dnevne količine za ljudski organizam....

Sasha dnevno popije i do 20 litara vode dnevno što je čini jedinom na planeti osobom koja je u stanju da popije toliku količinu vode a da nema zdravstvenih problema. !

A da bi zadovoljila svoju nemilosrdnu žeđ sa sobom nosi svugde flašice sa vodom.Čak i noću dok spava se budu skoro svaki sat da bi se napila vode !

Zbog enormne količine vode koju ova Britanka ispija svakodnevno tako Sashi se zna desiti i da do 40 puta dnevno ode do wc.Zbog svoje neutažive žeđi za vodom Shasa je bila primorana da daje otkaze na poslovima gde je radila zbog nekvalitetne vode.

Zbog ovakvog zdrastvenog stanja i vode koju je unosila uorganizam više no što je bilo potrebnoBritanka se morala obratiti dokotrima, ali na njenu žalost oni nisu mogli ustanoviti nikakav problem ?Saša kaže kada oseti žeđ ona mora popiti flašu s vodom  jednostavno,ona misli da je postala zavisna od vode.

Doktori kažu i to da prevelika količina unosa vode može biti smrtonosna po ljudski organizam jer može izazvazi razvodnjavanje krvi kao i da snizi u telu nivo soli ,dovodeći do pumpanja vode u mozak i njegovog oticanja.

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala