Najzanimljiviji sajt BalkanaSasha Kennedy1
Kažu da je ispijanje vode zdravo i da je to najzdravije piće kako kažu doktori.Ali u Britaniji se pojavio slučaj jedne mađe Britanke Sashe Kennedy koja konzumira vodu više od preporučene dnevne količine za ljudski organizam....

Sasha dnevno popije i do 20 litara vode dnevno što je čini jedinom na planeti osobom koja je u stanju da popije toliku količinu vode a da nema zdravstvenih problema. !

A da bi zadovoljila svoju nemilosrdnu žeđ sa sobom nosi svugde flašice sa vodom.Čak i noću dok spava se budu skoro svaki sat da bi se napila vode !

Zbog enormne količine vode koju ova Britanka ispija svakodnevno tako Sashi se zna desiti i da do 40 puta dnevno ode do wc.Zbog svoje neutažive žeđi za vodom Shasa je bila primorana da daje otkaze na poslovima gde je radila zbog nekvalitetne vode.

Zbog ovakvog zdrastvenog stanja i vode koju je unosila uorganizam više no što je bilo potrebnoBritanka se morala obratiti dokotrima, ali na njenu žalost oni nisu mogli ustanoviti nikakav problem ?


Saša kaže kada oseti žeđ ona mora popiti flašu s vodom  jednostavno,ona misli da je postala zavisna od vode.

Doktori kažu i to da prevelika količina unosa vode može biti smrtonosna po ljudski organizam jer može izazvazi razvodnjavanje krvi kao i da snizi u telu nivo soli ,dovodeći do pumpanja vode u mozak i njegovog oticanja.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala