Najzanimljiviji sajt Balkanasundjerbobnadgrobnispomenik

Uprava groblja u Sinsinatiju izdala je nalog u kojem se traži da porodica preminule devojke sa groba mora da ukloni dve statue Sunđer Boba .Inače to je grob bivše pripadnice američke vojske, koja je bila veliki obožavalac Sunđer Boba crtanog junaka...


Kimberli Voker (28) je kao američki vojnik bila je dva puta u Iraku,ali je na žalost ubijena u svom rodnom gradu.Ubistvo je,kako se još nezvanično saznaje počinio, njen momak.

8 meseci posle pogibije porodica pokojne Kimberli je u dogovoru sa predstavnikom groblja - podigla spomenik koji čine dve statue Sunđer Boba, kojeg je Kimberli obožavala.

"Svake godine Kimberli je pravila "Sunđer Bob" rođendansku žurku. Sve što je imala bilo je sa likom Sunđer Boba", priča njena sestra bliznakinja. Kad je sahranjivana, u njen kovčeg joj je ispod glave stavljen jastuk Sunđer Bob.

Porodica je za Kimberlin grob naručila dva velika kipa Sunđer Boba - jednog u vojnoj uniformi, za Kimberli, a drugog u mornaričkoj, za njenu sestru koja radi kao informatički stručnjak u Mornarici SAD.Statue Sunđer Boba su visoke 1,80 metar.

Kameni Sunđer Bob, u dva primerka, stigao je 10. oktobra, ali je dan kasnije Uprava groblja "Spring grove" saopštila da će ukloniti statue:

 

"Porodica je izabrala dizajn u dogovoru sa radnikom groblja koji je, na žalost, pogrešno procenio. Spomenik ne poštuje propisane smernice, nije ga odobrio menadžment i ne može da ostane ovde."Sada nakon svega porodica je očajna.


"Ovo mi je slomilo srce... samo smo hteli da poštujemo njene želje", kaže majka.Porodica pokojne KImberli  će ponovo razgovarati sa upravom groblja - u kojoj kažu da traže obostrano prihvatljivo rešenje dizajna, čiju će izradu finansirati ovo groblje u Sinsinatiju gde je i pokojnica koja je volela Sunđer Boba sahranjena.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala