Najzanimljiviji sajt Balkana


Ovo što će te pročitati u nastavku zvuči zaista čudno i neobično.Kako prenosi sajt Gizmodo,žena po imenu Mary morala je biti okrenuta naglavačke da bi ostala živa...

Razlog ovom čudnom položaju Mary je bio njen pejsmejker koji se "otkačio" od njenog srca!A Jedini način da se ponovo spoji s njenim srcem je bio taj da ona bude okrenuta naglavačke


DoktorLouis F. Janeira  je pre nego što su Mary ugradili pejsmejker objasnio  da ima srčanu blokadu koja joj mnogo usporava otkucaje srca.Što je vremenom uzrokovalo nesvesticama i napadima.Tako da su joj na kraju morali ugraditi pejsmejker.

Posle izvesnog vremena  nošenja pejsmejkera, Mary je opet pala u nesvest.A pronašao ju je njen suprug kako leži na podu.On ju je uspeo podići da bi video da je došla svesti.Nedugo potom međutim kada bi se uspravila,ona bi ponovo pala u nesvest.

Tako je suprug u očaju je Mary pokušavao okretati.U jednom momentu shvatio je da položaj njegove žene naglavačke  joj odogovara tj. ona dolazi ( na duže vreme) svesti.U takvom položaju ju je suprug ju je odvezao u bolnicu.Nesretna Mary je morala tada pod hitno opet na operaciju gde su joj spojili "otkačeni" pejsmejker za srce da bi ono moglo ponovo normalno da kuca a i Mary da bi ostala živa.
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1